News Stiri externe

Jennifer Lopez si Shakira canta la Super Bowl 2020!

Scris de Christian Stan

Finala Super Bowl 2020 va avea loc pe 2 Februarie pe stadionul Hard Rock din Miami, iar atmosfera la pauza va fi intretinuta de Jennifer Lopez si Shakira. Finala Super Bowl este cel mai urmarit eveniment sportiv al Planetei, in fiecare an peste 100 de milioane de americani urmarind evenimentul sportiv din fata televizoarelor.

Mega-surpriza pentru finala Super Bowl din 2020. Organizatorii au confirmat ieri ca performanta artistica de la pauza partidei de fotbal american va apartine cantaretelor Jennifer Lopez si Shakira. In trecut, la Super Bowl au cantat Maroon 5, Lady Gaga, Madonna, Justin Timberlake, Beyonce, Bruno Mars sau Katy Perry.

Duetul dintre J.Lo si Shakira este considerat un eveniment mondial, iar evenimentul va atrage in fata televizoarelor peste 100 de milioane de americani. Finala Super Bowl este in fiecare an cel mai urmarit eveniment sportiv al Planetei.

Momentul artistic de la pauza este sponsorizat de Pepsi.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu