Stiri externe Style Judgement

Povestea rochiei Versace purtata de Jennifer Lopez la Grammy

Scris de Ana Kozma

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la momentul in care a facut furori in celebra rochie verde semnata Versace pe covorul rosu al Premiilor Grammy, Jennifer Lopez a defilat pe podiumul Milano Fashion Week intr-o replica a acestei creatii iconice. Dar iata povestea din spatele rochiei purtate de vedeta in anul 2000!

Povestea rochiei Versace purtata de Jennifer Lopez la Grammy

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul in care Jennifer Lopez a purtat, pe covorul rosu al Premiilor Grammy, celebra rochie verde semnata Versace pe care cu siguranta v-o amintiti.

Pentru a marca aceasta aniversare, JLo a pasit pe podiumul Milano Fashion Week, in cadrul prezentarii Versace, purtand o replica a iconicei creatii. Cu siguranta ca si acest moment va ramane in istorie, incat tine deja de cateva zile primele pagini ale publicatiilor din intreaga lume.

In anul 2000, Jennifer Lopez era nominalizata la Grammy si se afla pe platourile de filmare ale peliculei The Wedding Planner cand stilista ei de atunci, Andrea Lieberman, i-a adus mai multe rochii din care sa aleaga pentru ceremonie, insa diva nu a fost impresionata de niciuna dintre ele.

Jennifer Lopez a invatat sa danseze la bara la 50 de ani

In alta zi, stilista a venit la Jennifer Lopez cu alte 3 rochii, printre care si cea verde. Din momentul in care a probat-o, a stiut ca aceea este tinuta perfecta pentru un eveniment atat de important la Grammy.

Totusi, Andrea Lieberman i-a spus ca ar fi recomandat sa nu o aleaga pe aceea, intrucat mai fusese purtata in trecut de insasi Donatella Versace, de Geri Halliwell de la Spice Girls si de Sandra Bullock.

Jennifer Lopez nu s-a lasat induplecata si a ales sa poarte rochia pe covorul rosu. Si bine a facut, intrucat nu doar ca atras atunci privirile tuturor si a incins imaginatia cu taieturile extrem de indraznete, dar a ramas in istorie ca una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale tuturor timpurilor!

Cele mai memorabile aparitii vestimentare de la Grammy

Scrie un comentariu