Stiri Interne

Gianluca Mech, indragostit de Romania!

Scris de Ana Kozma

Gianluca Mech este indragostit de tara noastra si alege ca multe dintre proiectele sale sa le realizeze in colaborare cu oameni din Romania. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand celebrul nutritionist a realizat o sedinta foto marca Marius Baragan!

Gianluca Mech, indragostit de Romania!

Gianluca Mech iubeste nu doar Romania, ci iubeste romanii! Celebrul nutritionist italian a realizat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat noua sedinta foto pentru promovarea urmatoarelor produse ce vor fi lansate in cadrul Dietei Gianluca Mech.

Fotografiile au fost realizate de catre Marius Baragan, cel cu care Gianluca Mech colaboreaza extrem de bine si pe care il considera unul dintre cei mai talentati fotografi din lume.

Deja de 3 ani de zile, Gianluca realizeaza toate campaniile sale foto, atat in plan personal, cat si in plan profesional, la Marius Baragan.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti, la nivel international, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Eva Longoria, Anastasia Soare, Al Pacino, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat anul trecut doua campanii importante impotriva obezitatii, care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste inmultirea cazurilor in randul copiilor si al adolescentilor. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansata alaturi de Ivana Trump, iar in Europa alaturi de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Cum trebuie sa manance o gravida. Nutritionistul Gianluca Mech face lista alimentelor!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu