Stiri externe Style Radar

Ce va purta Kamala Harris la inaugurare? Iată propunerile designerilor!

Scris de Ana Kozma

Au mai rămas doar câteva zile până când Joe Biden și Kamala Harris își vor prelua funcțiile de Președinte și Vice-Președinte al Americii. Ce va purta însă oare Kamala Harris la inaugurare? Iată propunerile designerilor.

Ce va purta Kamala Harris la inaugurare? Iată propunerile designerilor!

Pe data de 20 ianuarie, Kamala Harris va fi investită în funcția de Vice-Președinte al Americii. Prima Vice-Președinte femeie. De altfel, prima femeie de culoare ce s-a regăsit vreodată pe buletinul de vot la alegerile prezidențiale din SUA.

Întreaga lume va fi cu ochii pe acest eveniment și va analiza fiecare detaliu. De la speech-ul Kamalei Harris și până la îmbrăcămintea pe care aceasta o va purta. Astfel că ținuta pe care o alege pentru această ocazie este extrem de importantă. Ea trebuie să fie în perfect tandem cu mesajul pe care Kamala vrea să îl transmită și cu valorile pe care ea le promovează.

În general, Kamala Harris merge la sigur și alege costume bine croite. Așa s-a întâmplat și în seara alegerilor, când a purtat un costum alb Carolina Herrera. Tribut adus hainelor pe care Sufragetele le purtau pe vremea când militau pentru dreptul femeilor la vot.

Presa speculează faptul că Vice-Președintele ales va opta în seara cea mare pentru un designer american. Iată în continuare câteva propuneri ale designerilor!

CHRISTOPHER JOHN ROGERS

ALTUZARRA

PYER MOSS

PRABAL GURUNG

CARLY CUSHNIE

RALPH LAUREN

CAROLINA HERRERA

PETER DO

GABRIELA HEARST

FEAR OF GOD

BRANDON MAXWELL

Ce haine au purtat Kamala Harris și Prima Doamnă, Jill Biden, pe scena victoriei

Scrie un comentariu