Stiri externe Style Judgement

Ce haine au purtat Kamala Harris și Prima Doamnă, Jill Biden, pe scena victoriei

Scris de Ana Kozma

Joe Biden și Kamala Harris și-au sărbătorit victoria în Wilmington, Delaware. Iată ce au purtat atât prima femeie de culoare Vice-Președinte al Statelor Unite, cât și Prima Doamnă, Jill Biden, cu ocaza acestui eveniment!

Ce haine au purtat Kamala Harris și Prima Doamnă, Jill Biden, pe scena victoriei

Victoria lui Joe Biden și a Kamalei Harris a fost sărbătorită printr-un eveniment organizat în Wilmington, Delaware. A fost o seară extrem de importantă pentru America. De asemenea, pentru moda americană.

În primele lor discursuri ca Președinte și Vice-Președinte, Joe Biden și Kamala Harris au căutat să vindece diviziunile care au definit în ultimii patru ani politica Statelor Unite.

Și ținutele alese atât de Kamala Harris cât și de Prima Doamnă, Jill Biden, pentru această ocazie, au transmis la rândul lor un mesaj.

Kamala Harris a ales să poarte pe scena victoriei un costum alb semnat Carolina Herrera. Jill Biden, pe de altă parte, a optat pentru o rochie cu imprimeu floral semnată Oscar de la Renta. Ambele de la brand-uri americane extrem de importante, dar fondate de imigranți.

Costumul purtat de Kamala Harris face parte din colecția pentru 2021 a brand-ului Carolina Herrera. Un brand al cărei fondatoare s-a născut în Venezuela. A îmbrăcat de-a lungul anilor mai multe Prime Doamne, indiferent de aparteneța politică. Pe parcursul carierei sale a creat haine pentru Nancy Reagan, Hillary Clinton, Laura Bush, Michelle Obama și Melania Trump.

Rochia purtată de Prima Doamnă, Jill Biden, face parte din colecția pentru 2020 Oscar de la Renta. Colecția a fost realizată de Kaura Kim (crescută în Coreea și Canada) și Fernando Garcia (crescut în Republica Dominicană și Spania). Ei sunt cei ce duc mai departe moștenirea lăsată în urmă de Oscar de la Renta, designer originar din Republica Dominicană.

Cine este Kamala Harris. Povestea de viață a celei care ar putea deveni vice-președintele Americii

Scrie un comentariu