Evenimente Recomandarea ADPM Style Radar

Balet la prezentarea noii colectii Dior. Un show remarcabil! VIDEO

Scris de Sorin Dutoiu

Casa de moda Dior a pus in scena un show remarcabil, cu elemente de balet, pentru a prezenta noua colectie in cadrul saptamanii modei de la Paris. Iata ce s-a intamplat!

Balet la prezentarea noii colectii Dior. Un show remarcabil!

Un show remarcabil a prezentat casa de moda Dior in cadrul Paris Fashion Week! Modelele au defilat pe un catwalk imens, alaturi de balerini ce au evoluat extraordinar, sub coregrafia israelianului Sharon Eyal in timp ce din tavan “ningea” cu petale de trandafir. Modelele s-au intersectat cu balerinii la finalul prezentarii, oferind un moment grandios.

Noua colectie Dior, semnata de Maria Grazia Chiuri, Creative Director al brandului, a fost inspirata de arta dansului si de miscarile corpului uman, in general.

Locatia unde a avut loc prezentarea a fost acoperita cu citate care au inspirat colectia. Printre acestea, “Nu sunt interesat de cum se misca oamenii, ci de ce anume ii face sa se miste” sau “Dansul este miscarea universului concentrata in fiecare om”.

Aceste mesaje au fost transpuse in crearea colectiei, in linia vestimentara regasindu-se elemente definitiorii din acest domeniu, precum incaltaminte inspirata de poantele balerinelor sau de tutu-urike din tulle.

DIOR, cea mai valoroasa casa de moda din Industria Fashion!

 

View this post on Instagram

 

The grand finale at @dior. Video by @matthewschneier

A post shared by New York Times Fashion & Style (@nytimesfashion) on

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu