Stiri externe

Zendaya si Jabob din Euphoria formeaza un cuplu in secret?

Scris de Ana Kozma

Desi nu vor nici in ruptul capului sa isi recunoasca public iubirea, se pare ca Zendaya si Jacob Elordi din Euphoria formeaza un cuplu deja de luni bune! Iata aici detaliile relatiei lor secrete!

Zendaya si Jabob din Euphoria formeaza un cuplu in secret?

Zendaya si Jacob Elordi formeaza deja de cateva luni un cuplu, dupa cum informeaza presa internationala. Asta in ciuda incercarilor repetate ale celor doi de a nega zvonurile legate de o relatie amoroasa intre ei.

Zilele trecute, Zendaya si Jacob din Euphoria au fost surprinsi sarutandu-se pasional pe strazile din New York. Iar acest lucru este dovada vie a faptului ca sunt mai mult decat prieteni.

E! A publicat aceasta fotografie, dar si cateva informatii din interior. Conform acesto informatii, Zendaya si Jacob s-au indragostit nebuneste dupa terminarea filmarilor pentru primul sezon din Euphoria.

Povestea lor de dragoste ar fi inceput in urma cu mai multe luni. Au debutat ca prieteni apropiati, dar si-au dat seama rapid ca au sentimente unul fata de celalalt, astfel ca au devenit un cuplu.

Saptamana trecuta, Zendaya a spus public despre Jacob Elori ca este cel mai bun prieten al ei. Intr-un interviu, Jacob a spus despre Zendaya ca ii este ca o sora.

Nu se stie de ce insista atat de mult cei doi sa isi ascunda povestea de dragoste de ochii lumii, insa formeaza un cuplu foarte frumos!

S-au cuplat in Euphoria? Zendaya si Jacob Elordi, vacanta impreuna in Grecia!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🖤

O postare distribuită de Zendaya (@zendaya) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🖤 @euphoria @hbo @a24

O postare distribuită de Jacob Elordi (@jacobelordi) pe

Scrie un comentariu