Evenimente

Yeti Chic la Gaia Boutique Club

Scris de Christian Stan

In urma cu cateva zile, Gaia Boutique Club si Finlandia au gazduit una dintre cele mai neconventionale petreceri, al carei concept a reunit, intr-o formula inovatoare, cativa dintre cei mai influenti designeri romani ai momentului. Party-ul s-a numit „Yeti Chic”, iar designeri precum Laura Lazar, Lena Criveanu, Stephan Pelger si Carmen Secareanu au creat haine care exporeaza tema sezonului: blana.

“Yeti Chic” a fost gandit, in traditia brevetata de Gaia Boutique Club, nu numai ca o petrecere tematica ce exploateaza o tendinta primordiala a sezonului, blana, ci, mai ales, ca o portita catre un autentic fashion event, gandit in cel mai pur stil romanesc.

Astfel, Carmen Secareanu, Corina Vladescu, Laura Lazar, Lena Criveanu si Stephan Pelger au fost invitati sa realizeze cate o creatie proprie, respectand, desigur, criteriul esential: blana.

Viziunea fiecaruia a lasat sa transpara intocmai trademark-ul ce ii defineste ca designer. Asadar, Carmen Secareanu s-a pastrat conceptuala si avangardista, imaginand o peruca à la Yeti si cizme de eschimos, asezonate unei rochii cu umeri supradimensionati, Stephan Pelger a interpretat negrul intr-o aglomerare unitara de elemente din blana, de la caciula la bogatele jambiere, Laura Lazar a imaginat un body cu decoratiile deja cunoscute, Corina Vladescu a creat simplu si curat, intr-o cromatica-signature, in vreme ce Lena Criveanu a surprins cu o atipica asociere de texturi si culori.

Creatiile au putut fi admirate “la inaltime”, pe o platforma suspendata, special amenajata pentru modelele care au pozat si au dansat pe durata intregii seri.

Petrecerea s-a bucurat de o mare receptivitate din partea publicului pe care Gaia Boutique Club l-a fidelizat in timp cu o abordare unica si un apetit constant pentru moda si distractie. Dress code-ul petrecerii a fost respectat intru totul, piesele din blana nu au lipsit din tinuta nimanui, impresia generala fiind de “scurta escapada fashion la Polul Nord”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu