Recomandarea ADPM Stiri Interne

Mai frumoase ca niciodata! Valentina Pelinel si Mirela Stelea, prima aparitie in public dupa divort!

Scris de Administrator

Clinica de frumusete Noblezza a fost vizitata aseara de multe vedete din showbiz sosite pentru a afla cum isi pot pregati tenul pentru a face fata cu brio efectelor nocive ale soarelui in aceasta vara. Mirela Stelea si Valentina Pelinel au avut, astfel, prima aparitie in public dupa divortul de sotii lor, despre care s-a scris atat de mult in presa in ultima perioada.

valentina-pelinel-mirela-stelea-noblezza

Unele dintre cele mai discutate subiecte in presa autohtona primavara aceasta au fost divorturile dintre Mirela Stelea/Bogdan Stelea si Valentina/Pelinel Cristian Boureanu, asta cu toate ca cei direct implicati au preferat sa pastreze discretia cu privire la acest moment din vietile lor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O buna perioada dupa anuntarea in mod public a divorturilor, Valentina Pelinel si Mirela Stelea si-au concentrat atentia si energia catre aspectele profesionale ale vietii, evitand pe cat posibil aparitiile publice, pentru a nu da curs speculatiilor si intrebarilor cu privire la viata personala.

Mirela-Stelea-Noblezza

Asta pana seara trecuta, cand ambele vedete si-au facut aparitia la un eveniment organizat la clinica de infrumusetare Noblezza, cunoscuta si sub titulatura de „clinica preferata a vedetelor”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Discrete din fire, cele doua vedete au sosit la Noblezza pentru a-si efectua in prealabil doua tratamente revolutionare, Hydrafacial si Intraceuticals C, menite sa curete tenul in profunzime, sa il hidrateze si sa ii ofere protectia necesara prin infuzia de vitamina C pentru a reduce efectele ultravioletelor in sezonul estival.

Mirela-Stelea-Noblezza1

Cu tenul impecabil intretinut, Mirela Popa (fosta Stelea) si Valentina Pelinel au pozat la panoul oficial, realizat de Florens intr-un mod inedit din muschi verde si flori exotice, si au gustat din delicioasele prajituri raw vegan Rawyal realizate de Carmen Negoita, bogate, la randul lor in ingrediente cu vitamina C.

Scrie un comentariu