Stiri externe

E cu 18 ani mai tanara decat el! Cu ea se iubeste Robin Thicke dupa divort!

Scris de Administrator

Nici nu a renuntat bine la incercarile repetate de a-si recuceri fosta sotie ca Robin Thicke si-a si gasit deja alinarea in bratele altei femei. Noua lui iubita este cu 18 ani mai tanara decat el si pare ca i-a sucit de-a binelea mintile artistului.

robin-thicke-april-love

Dupa aproximativ un an in care a facut tot ce a crezut el de cuviinta pentru a o face pe sotia lui, Paula Patton, sa il ierte ca i-a fost infidel, Robin Thicke s-a lasat intr-un final batut.

Divortul dintre el si Paula Patton este ca si incheiat, iar artistul nu a stat prea mult sa-si planga in pumni, ci s-a refugiat in bratele unei alte femei.

robin-thick-april-at-usc-game

Conform presei internationale, Thicke se iubeste deja de ceva vreme cu April Love Geary, model in varsta de doar 19 ani. In plus, semn ca relatia lor nu este doar una trecatoare, se pare ca Robin Thicke i-a prezentat-o pe April pana si fiului sau.

La 8 luni de cand si-au anuntat public separarea, dupa 22 de ani de casnicie, si dupa incercari repetate ale lui Robin Thicke de a-si recastiga sotia, Paula Patton a depus luna trecuta actele de divort.

Scrie un comentariu