News

Fratele lui Kim Kardashian, Robert, are inima franta! Iubita lui, Rita Ora, l-a inselat cu 20 de barbati!

Scris de Christian Stan

Robert Kardashian a rupt relatia amoroasa cu starul pop Rita Ora, dupa ce a aflat ca aceasta l-a inselat nu cu unul, nu cu doi ci cu 20 de alti barbati. Pentru ca despartirea sa genereze mare tam-tam, Robert a facut public acest lucru pe Twitter.

Cei din familia Kardashians si-au construit un Imperiu prin faptul ca si-au spalat de fiecare data rufele in public, iar Robert Kardashian, fratele lui Kim, nu face exceptie. Mai potolit de fel in cadrul reality-show-ului, Robert se face acum remarcat, insa doar prin prisma unei drame in viata personala.

Robert Kardashian (26 ani) avea o relatie de cateva luni cu starul pop, Rita Ora (22 de ani), care a degenerat insa intr-un urias scandal mediatic. Cei doi s-au despartit dupa ce Robert a aflat ca fusese inselat de 20 de ori.

Dezvaluirea a facut-o Robert pe contul lui personal de Twitter, luni dimineata, cand a scris: „M-a inselat cu 20 de barbati atata vreme cat am fost impreuna. Nu unul, doi, ci 20. Sunt dezgustat”.

„Cum poate o femeie care se declarata atat de preocupata de cariera ei sa-si gaseasca timp sa se culce cu 20 de tipi, asta in vreme ce se afla intr-o relatie?”, s-a mai intrebat Robert Kardashian.

Postarile nu au fost active decat 30 de minute, asta pana cand familia Kardashian si publicistii au decis sa le stearga, insa vestea a zburat ca vantul si ca gandul. Cei din tabara lui Rita Ora nu au gasit inca de cuviinta sa comenteze la cele afirmate de fostul ei iubit.

Scrie un comentariu