Recomandarea ADPM Style Radar

O vila mediteraneana a fost recreata pentru show-ul Chanel de la Paris Couture! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Designerul Karl Lagerfeld a recreat o vila cu piscina si gradini mediteraneene in interiorul Grand Palais din Paris pentru prezentarea noii colectii Chanel de la Paris Couture. Iata cum a aratat evenimentul!

O vila mediteraneana a fost recreata pentru show-ul Chanel de la Paris Couture

Casa Chanel construieste unele din cele mai spectaculoase decoruri pentru prezentarea colectiilor sale. Designerul Karl Lagerfeld nu s-a lasat mai prejos nici de aceasta data, uimindu-si invitatii, la Paris Couture, prin modul in care a construit fata unei vile mediteraneene, cu piscina si gradina, in interiorul Grand Palais din Paris.

Invitatii au trecut astfel de la strazile acoperite de zapada ale Parisului intr-o locatie calda, cu vegetatie mediteraneana si cer senin.

Modelele au  coborat pe scarile vilei, spre gradina cu piscina, si au defilat in tinute vestimentare inspirate de perioada preferata a designerului: secolul al XVIII-lea. Creatiile au fost realizate, in mare parte, din tweed, materialul signature al casei, insa au fost introduse si elemente ale modei anilor 80, precum rochii tip bubble hem, botine cu toc mic si subtire, umeri ascutiti, bentite sau pene.

Mireasa colectiei a defilat intr-un costum de baie argintiu, purtand o casca argintie de care a fost atasat un voal lung de peste 2 metri.

 

 

Chanel, prezentare pe o plaja artificiala la Paris Fashion Week! VIDEO

Scrie un comentariu