Stiri externe Video

O moldoveancă apare în serialul Emily in Paris, de pe Netflix. De ce îi este rușine!

Scris de Ana Kozma

Serialul Emily in Paris este cam cel mai urmărit pe Netflix la momentul actual. Puțini știu însă că, într-unul dintre episoadele producției, apare o moldoveancă frumoasă foc. Iată de ce îi este rușine după apariția în serial!

O moldoveancă apare în serialul Emily in Paris, de pe Netflix. De ce îi este rușine!

Ați auzit de Emily in Paris. Sau poate l-ați și văzut deja. Este un serial nou ce a căpătat rapid popularitate, fiind astăzi locul 1 în România. Poate ați văzut și episodul în care o fată frumoasă defilează goală pușcă pe un pod din Paris. Ei bine, acea fată este moldoveancă de peste Prut.

Pe contul ei de Instagram, Alexandrina Turcan a povestit într-un mod comic experiența de la filmările pentru Emily in Paris.

„Micul meu rol în serialul Emily in Paris a fost o experienţă extraordinară şi plină de râsete. P.S. Vă rog să nu-i arătaţi ultima poză cu mine mamei mele, căci va avea un atac de cord (din fericire, nu are Netflix). Şi da, am defilat complet goală pe podul Alexandre III, în luna august, ceea ce înseamnă că era plin de turişti. Însă, ce nu face omul de dragul artei… Lecţie: Fetelor, mergeţi la şcoală, obţineţi o diplomă şi un loc de muncă real, altfel veţi ajunge ca mine. Defilând goală pentru o producţie Netflix pentru a-ţi câştiga existenţa”, a transmis Alexandrina.

Alexandrina Ţurcan a fost descoperită la vârsta de 15 ani, moment în care a debutat și cariera ei de model. Are un contract cu o firmă de management din New York. De-a lungul anilor, a pozat pentru reviste internaționale precum Elle, Harper’s Bazaar şi Vogue.

Filme și seriale lansate pe Netflix în octombrie 2020

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@thomaslgnr

O postare distribuită de @ alexandrina_turcan pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @alexandrina_turcan pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

smokin hot 🤙🏻 . . Photo @kenzalebas Stylisme @charlotteneuwels MUA @vanille_makeup . . special thanks to mother nature 🍈

O postare distribuită de @ alexandrina_turcan pe

Scrie un comentariu