Stiri Interne

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit

Scris de Ana Kozma

Manelistul Dani Mocanu nu doar că a iscat un scandal de proporții odată cu lansarea noului clip, ci chiar i s-a deschis dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit. Iată aici detaliile.

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit

Manelistul Dani Mocanu este protagonistul unui scandal de proporții după lansarea celui mai nou videoclip. Conform Digi24.ro, acestuia i-a fost deschis dosar penal după ce a filmat cu un leu rănit.

În primă instanță, videoclipul a stârnit numeroase controverse în mediul online. Internauții l-au acuzat pe Dani Mocanu pentru că s-a folosit de un leu rănit la filmări. Ca o consecință a acestor informații făcute publice, Poliția i-a deschis dosar penal manelistului.

Acesta neagă însă toate acuzațiile. Spune că leul nu a fost în niciun fel rănit la filmări. Ba din contră, a fost tratat cu maximă atenție. Rănile ar fi de fapt false, realizate cu ajutorul unui „machiaj profesional”.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor. Respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, menționează IPJ Argeș.

Rămâne de văzut, în urma cercetărilor pe care autoritățile le fac în acest moment, dacă leul a avut sau nu de suferit în urma filmărilor.

Câinii lui Joe Biden. Ce animale de companie au avut anteriorii președinți ai Americii!

Scrie un comentariu