News

VIDEO! Kanye West, in pericol de inchisoare dupa ce a agresat un paparazzo!

Scris de Christian Stan

Kanye West s-ar putea alege cu dosar penal dupa ce a agresat un paparazzo la iesirea din Aeroportul din Los Angeles. Suparat ca este urmarit si fotografiat, Kanye si-a pierdut controlul si a lovit un fotograf, in incercarea de a-i lua acestuia aparatul de fotografiat. Politia a fost chemata la fata locului si a fost deschisa o investigatie in acest sens.

kanye-paparazzi

kanye-3

In ziua in care mama lui Kim Kardashian il lauda si spunea ca nu este deloc un tip temperamental, iata ca rapperul Kanye West si-a iesit din minti cand a vazut paparazzii care il asteptau la Aeroportul din Los Angeles.

kanye43

kanye-fotograf2

Kanye, care are o istorie zbuciumata cu fotografii, si-a iesit din minti dupa ce un fotograf i-a pus tot felul de intrebari si s-a napustit ca o fiara asupra lui, lovindu-l si incercand sa-l deposedeze de aparatul foto.

kanye4

Tot incidentul a fost surprins de ceilalti fotografi prezenti la Aeroport, care s-au grabit sa surprinda totul in imagini si n-au sarit in ajutorul colegului lor.

fotograf

Politia si paramedicii au fost chemati la fata locului. Fotograful a avut nevoie de ingrijiri medicale si va depund o plangere impotriva lui Kanye pentru agresiune si talharie, iar politistii vor deschide o ancheta si rapperul poate sfarsi cu o condamnare la inchisoare.

Scrie un comentariu