Stiri Interne Video

Kanal D, cât Pro TV și Antena 1 la un loc, cu Survivor

Scris de Ana Kozma

Sezonul 2 al emisiunii Survivor România a început sâmbătă seară, spre deliciul telespectatorilor care s-au uitat într-un număr record la Kanal D. Iată câți oameni au urmărit aventurile Războinicilor și ale Faimoșilor din Republica Dominicană.

Kanal D, cât Pro TV și Antena 1 la un loc, cu Survivor

Sâmbătă a început sezonul 2 de Survivor România. Un show foarte așteptat de telespectatori, având în vedere cifrele record de audiență înregistrate de Kanal D. Postul tv a adunat în fața televizoarelor oameni cât Pro TV și Antena 1 la un loc.

În timp ce Kanal D difuza primul episod Survivor, la Pro TV se vedea serialul Profu’, iar la Kanal D filmul animat Bambi.

Așa se face că peste 2 milioane de telespectatori a strâns Survivor în fața televizoarelor cu ocazia primei ediții difuzate. Minutul de aur s-a înregistrat la 21:29, atunci când 2.371.000 de oameni se uitau pe Kanal D. Asta în condițiile în care, conform Pagina de Media, anul trecut debutul Survivor a înregistrat 1.5 milioane de telespectatori.

Pe locul 2 în topul audiențelor s-a aflat Antena 1 cu 846.000 de telespectatori, urmată de Pro TV cu 806.000 de privitori.

Cine participă la Survivor?

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se opun în competiție Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Elena Ionescu a castigat 250.000 de euro la Survivor. Ce va face cu banii?

Scrie un comentariu