ADPM Coffee Break Stiri externe

In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

Scris de Alexandru Manea

Cristiano Ronaldo a cumparat un apartament situat in Trump Tower, o cladire zgarie nori ridicata de Donald Trump. Iata cum arata locuinta de 230 de metri patrati cu vedere la Central Park.

cristiano-rolando-apartament-3

In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

Cristiano Ronaldo a cumparat, cu 18,5 milioande de dolari, un apartament de lux situat in Trump Tower, o cladire zgarie nori din New York, ridicata de Donald Trump.

cristiano-ronaldo-casa-new-york-6

Fotbalistul intentioneaza, se pare, sa se mute in aceasta locuinta dupa ce ii expira contractul cu Real Madrid, in 2018.

Apartamentul are 230 de metri patrati, ofera o priveliste excelenta spre Central Park, si prezinta amenajari si finisaje de lux.

Apartamentul a fost, se pare, si sursa de inspiratie pentru set-up-ul filmului „50 Shades od Grey”.

cristiano-ronaldo-casa-new-york-4 cristiano-ronaldo-casa-new-york-3 cristiano-ronaldo-casa-new-york-2 cristiano-ronaldo-casa-new-york-1

Locuinta este in forma de L, are trei dormitoare, cabina de dus din sticla, cu vedere la parc, pereti imbracati in lemn si tablouri, iar marmura este prezenta atat in baie, cat si pe podea.

Apartamentul i-a apartinut unui important jucator pe piata imobiliara, Alessandro Proto, partener de afaceri al lui Donald Trump.

Scrie un comentariu