News

Gina Pistol, parasita de Alin Cocos? Iata cu cine ar fi inlocuita!

Scris de Alexandru Manea

Gina Pistol pare sa nu aiba noroc in dragoste! Dupa mai multe relatii esuate, se pare ca si recenta, cu Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, s-a incheiat mai devreme decat multi se asteptau. Conform unor surse, Alin are acum ochi pentru modelul Raluca Arnautu, multi grabindu-se sa declare ca este posibil sa asistam si la o nunta pana la finalul anului.

gina-pistol-alin-cocos

Povestea de dragoste dintre Gina Pistol si Alin Cocos pare sa se fi terminat. Conform unor surse apropiate citate de Libertatea, fiul vitreg al Elenei Udrea s-ar iubi in prezent cu Raluca Arnautu, manechin de profesie si cred ca pana la finalul anului cei doi se vor si casatori.

“Alin Cocos nu mai este singur si unii prieteni spun ca sunt toate sansele ca pana la finalul anului sa isi intemeieze o familie cu una dintre cele mai frumoase manechine din Romania, Raluca Arnautu, in ciuda faptului ca fata are un palmares de invidiat, in materie de barbati”, a declarat sursa citata.

raluca-arnautu

 

Raluca Arnautu s-a perindat in ultima vreme numai printre baieti de bani gata. Ea a vut o relatie de patru ani cu Alex Erbasu, apoi cu Dani Olarioiu, fiul antrenorului Cosmin Olaroiu, si cu Tudor Chiacu, unul dintre nepotii lui Gigi Becali.

Desi nu au recunoscut oficial ca au o relatie amoroasa, rezumandu-se doar la una de prietenie, Gina Pistol si Alin Cocos au fost zariti in mai multe randuri impreuna.

gina-pistol-paris

Mai intai, la Paris, unde au petrecut un weekend intr-un club exclusivist, VIP Room, cu ocazia zilei de nastere a lui Alin.

alin-cocos-gina-pistol

Gina a infirmat atunci relatia amoroasa cu Alin, spunand ca sunt doar buni prieteni, dar ca i-ar surande sa ii fie sotie si sa o aiba pe Elena Udrea ca si soacra.

Cei doi au fost insa surprinsi de mai multe ori impreuna, chiar petrecandu-si noaptea in apartamentul lui Alin Cocos.

Scrie un comentariu