ADPM Coffee Break

O noua perspectiva! Fotografiile uimitoare facute de drone!

Scris de Administrator

Concursul „Dronestagram” si-a ales castigatorii, iar fotografiile realizate cu ajutorul dronelor sunt de-a dreptul spectaculoase! Iata cateva dintre ele!

foto-drone1

Departe de a mai fi considerat simple „instrumente” de razboi, dronele poti fi acum folosite acum si in alte scopuri, cum ar fi acela de a surprinde fotografii absolut uimitoare, de la inaltime. Dovada stau toate imaginile inscrise in batalia pentru premiul cel mare din cadrul concursului „Dronestagram”, abolut toate fiind spectaculoase, ceea ce le-a ingreunat considerabil membrilor juriului datoria de a gasi un castigator. Pana la urma, pe locul intai s-a clasat o fotografie facuta deasupra Parcului National Bali Barat, imagine ce prezinta un vultur in zbor.

foto-drone2

Pe pozitia a doua s-a clasat o fotografie in care apare un grup de locuitori din Manilla (Filipine), priivind in susu si zambind catre obiectiv.

foto-drone3

Top 3 al fotografiilor castigatoare a fost completat de o superba imagine ce prezinta, la apus, frumosul orasel Annecy din Franta.

Jurizarea a fost impartita insa in doua categorii: fotografiile de mai sus au fost declarate castigatoare de catre juratii National Geographic si Dronestagram, in vreme ce alte cateva imagini au iesit invingatoare gratie numarului impresionant de like-uri pe care au reusit sa le stranga.

foto-drone4

Imaginea cu cea mai multe like-uri este aceea care prezinta, dintr-o perspectiva uimitoare, Cascada Tamul din Mexic.

foto-drone5

Pe locul doi se afla o fotografie extrem de frumoasa cu portul din Sanary Sur Mer (Franta).

foto-drone6

Pe pozitia a treia s-a clasat insa o imagine spectaculoasa ce prezinta Stadionul National din Sofia (Bulgaria), iluminat de focuri de artificii.

Iata in continuare alte doua imagini deosebite inscrise in concursul Dronestagram:

foto-drone7

Granada (sudul Spaniei), oras situat la poalele munitilor Sierra Nevada, la apus.

foto-drone8

Catedrala St. Alexander Nevsky, cea mai mare din Bulgaria si situata pe locul doi in topul celor mai mari din Peninsula Balcanica.

Scrie un comentariu