Stiri Interne

De ce s-a retras Adela Popescu de la Vorbește Lumea

Scris de Ana Kozma

În urmă cu aproape 2 săptămâni, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. A fost de altfel și pentru ultima oară când telespectatorii au văzut-o în postura de prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea. Iată de ce a ales să se retragă și să îi cedeze locul său Lorei.

De ce s-a retras Adela Popescu de la Vorbește Lumea

Adela Popescu va deveni din nou mămică. Anunțul a fost făcut chiar de ea, în direct la Vorbește Lumea. S-a întâmplat în urmă cu aproape 2 săptămâni. Și pentru că își dorește să fie în siguranță în această perioadă plină de incertitudini, Adela Popescu a hotărât că va sta acasă până la momentul nașterii. Astfel, i-a cedat locul ei în platoul emisiunii de la Pro TV Lorei.

„E un copil foarte dorit, pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare atunci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună doi copii: Andrei și Alexandru de 2, respectiv 4 ani. Se pare că cea de-a doua sarcină a fost ceva mai dificilă decât prima, motiv pentru care Adela va fi și acum cât se poate de precaută.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

În prezent, Adela Popescu profită din plin de timpul alături de familie. Vedeta a plecat în vacanță în Maldive alături de soțul ei și cei doi copii.

Adela Popescu e însărcinată! A anunțat în direct la Vorbește Lumea

Scrie un comentariu