Stiri externe Style Judgement

Cum s-a imbracat Meghan Markle la Baby Shower in New York

Scris de Ana Kozma

Cu cateva luni inainte de a deveni pentru prima oara mama, Meghan Markle a petrecut de Baby Shower la New York. Iata cum s-a imbracat Ducesa de Sussex la petrecere!

Cum s-a imbracat Meghan Markle la Baby Shower in New York

Timp de 5 zile, Meghan Markle s-a aflat la New York, locatia aleasa de Ducesa pentru petrecerea de tip Baby Shower.

Pantofii preferati de Meghan Markle

Cand naste Meghan Markle

Cu cateva luni inainte sa devina pentru prima oara mama, Meghan s-a distrat alaturi de cateva prietene apropiate. Printre acestea, si stilistul Jessica Mulroney, cu care a fost zarita la Laduree, in cartierul SoHo, savurand ceai si macarons.

Cu aceasta ocazie, Meghan Markle a ales sa poarte o haina neagra William Vintage Courrèges Haute Couture, jeansi slim, pantof nude Stuart Weitzman, o geanta gri supradimensionata si ochelari de soare Le Specs.

A fost, probabil, si pentru ultima data cand Meghan a putut sa se distreze in acest fel, departe de obligatiile ca membru al familiei regale. Dupa ce va naste, va respecta in detaliu programul si atributiile specifice ca Ducesa de Sussex.

“A fost o vizita relaxanta. Nimic nu se compara cu timpul petrecut alaturi de prietenele apropiate. Meghan se va intoarce in Marea Britanie relaxata, incarcata cu energie buna, dar si cu multe hainute pentru copil, primite cadou”, declara sursa citata de Harper’s Bazaar.

Scrie un comentariu