Stiri Interne Style Judgement

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Scris de Ana Kozma

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! People’s Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie!

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Ieri a fost o zi cu totul si cu totul speciala pentru Adelina Pestritu, care s-a numarat printre vedetele internationale ce au participat la Gala E! People’s Choice Awards, eveniment desfasurat in Los Angeles.

Adelina nu a participat singura la evenimentul din Statele Unite, acolo unde a primit trofeul Best Romanian Influencer, ci a fost insotita de sotul ei, Virgil Steblea.

Pe covorul rosu, Adelina Pestritu a reusit sa atraga toate privirile celor prezenti, intrucat a bifat o aparitie spectaculoasa si sexy.

Frumoasa romanca a stralucit pe red carpet intr-o creatie M.Marquise, la realizarea careia au lucrat 15 persoane timp de 6 zile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@peopleschoice Starts now!!! Watch me LIVE on @eentertainmentromania #dress @mmarquise #jewelry @eda.luxurywatches #talentmanager @talentivity_

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Rochia neagra cu detalii pretioase si decupaje extrem de indraznete i-a pus in valoare Adelinei trupul perfect lucrat, iar crapatura pana aproape de sold a fost detaliul cheie al tinutei. Adelina Pestritu si-a completat tinuta cu o pereche de sandale negre.

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu