Stiri Interne Style Judgement

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Scris de Ana Kozma

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! People’s Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie!

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Ieri a fost o zi cu totul si cu totul speciala pentru Adelina Pestritu, care s-a numarat printre vedetele internationale ce au participat la Gala E! People’s Choice Awards, eveniment desfasurat in Los Angeles.

Adelina nu a participat singura la evenimentul din Statele Unite, acolo unde a primit trofeul Best Romanian Influencer, ci a fost insotita de sotul ei, Virgil Steblea.

Pe covorul rosu, Adelina Pestritu a reusit sa atraga toate privirile celor prezenti, intrucat a bifat o aparitie spectaculoasa si sexy.

Frumoasa romanca a stralucit pe red carpet intr-o creatie M.Marquise, la realizarea careia au lucrat 15 persoane timp de 6 zile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@peopleschoice Starts now!!! Watch me LIVE on @eentertainmentromania #dress @mmarquise #jewelry @eda.luxurywatches #talentmanager @talentivity_

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Rochia neagra cu detalii pretioase si decupaje extrem de indraznete i-a pus in valoare Adelinei trupul perfect lucrat, iar crapatura pana aproape de sold a fost detaliul cheie al tinutei. Adelina Pestritu si-a completat tinuta cu o pereche de sandale negre.

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Scrie un comentariu