News

Andreea Marin, infofolita si cu nasul rosu: s-a intalnit cu Mos Craciun la Viena!

Scris de Administrator

Andreea Marin Banica a intrat deja in atmosfera sarbatorilor de iarna. Vedeta de televiziune se afla de canteva zile la Viena, acolo unde a avut ocazia sa sa si intalneasca si sa se fotografieze cu „Mos Craciun”.

Imbracata cu palton de iarna, cu caciula tricotata pe cap si infasusata cu fular gros, Andreea Marin Banica s-a bucurat ieri de atmosfera de basm din centrul Vienei.

In frumoasa capitala a Austriei, s-a amenajat deja targul de Craciun. In fata primariei orasului s-au montat casute ca in povesti unde vizitatorii au ocazia sa se delecteze cu dulciuri, vin fiert, dar sa se si intalneasca cu Mos Craciun.

De toate aceste minunatii a avut parte si Andreea Marin Banica. „Viena in preajma Craciunului, prima ninsoare, nas inghetat, vin fiert, targul sarbatorilor de iarna, lumina pe frunte si in suflet !”, ne-a transmis vedeta direct din capitala Austriei.

Andreea Marin participa la Viena la Gala umanitara „Life Goes On”, desfasurata la Palatul Imperial.

Craciunul din acest an are o insemnatate aparte pentru Andreea Marin. Vedeta figureaza in rol principal in filmul de comedie „Ho Ho Ho 2”, care ruleaza deja in cinematografele din intreaga tara.
Despre prestatia Andreei Marin in filmul „Ho Ho Ho 2”, invitam sa (re)cititi editorialul „Momentul cand Andreea Marin nu a mai fost zana”. 

Scrie un comentariu