ADPM Coffee Break Stiri externe

Aceste vedete au titluri regale!

Scris de Ana Kozma

Fie ca vorbim despre Catherine Zeta-Jones, Adele, David si Victoria Beckham sau poate chiar Angelina Jolie, iata care sunt vedetele ce au primit, de-a lungul anilor, titluri regale!

Aceste vedete au titluri regale!

In fiecare an, Casa Regala a Marii Britanii ofera distinctii unor personalitati pentru implicarea lor in actiuni caritabile sau pentru meritele artistice. Va invitam sa descoperim astazi impreuna cateva dintre vedetele de la Hollywood care au primit, de-a lungul anilor, titluri regale!

Catherine Zeta-Jones

In anul 2010, Printul Charles a onorat-o pe celebra actrita cu titlul Comandant al Ordinului Imperiului Britanic.

Adele

Tot Printul Charles i-a oferit si lui Adele, in anul 2013, distinctia Most Excellent Order of the Britih Empire. Numele ei este acum Miss Adele Adkins MBE.

Angelina Jolie

De la insasi Regina Elisabeta a II-a a primit Angelina Jolie, in anul 2014, titlul Honorary Dame. Asta gratie eforturilor depuse de celebra actrita pentru a pune punct violentelor de natura sexuala in zonele de razbboi.

David Beckham

In anul 2003, David Beckham a fost numit Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic de catre Regina Elisabeta a II-a. Asta deoarece de-a lungul anilor, s-a implicat in nenumarate proiecte UNICEF.

Kate Winslet

In anul 2012, Kate Winslet a fost decorata cu titlul Comandant al Ordinului Imperiului Britanic pentru cariera ei impresionanta. A fost nominalizata de 7 ori la Premiile Oscar si chiar a castigat o statueta de aur in 2009 pentru rolul ei din The Reader. In plus, a jucat rol principal in Titanic, filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Victoria Beckham

In urma cu 2 ani, fosta Spice Girl a primit titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic, pentru succesul de care se bucura in industria fashion.

Elton John

Sir Elton John a primit titlul de Cavaler in anul 1998, de la Regina Elisabeta a II-a. De-a lungul anilor, artistul a militat pentru constientizarea riscurilor de imbolnavire cu SIDA in comunitatile LGBTQ din intreaga lume.

Ed Sheeran

Printul Charles l-a numit pe Ed Sheeran, in anul 2017, Membru al Ordinului Imperiului Britanic pentru cariera sa muzicala, dar si pentru implicarea in numeroase actiuni caritabile.

Mick Jagger

Membru fondator al legendarei trupe The Rolling Stones, Mick Jagger a primit in 2003 ordinul de Cavaler.

Helen Mirren

Actrita a fost numita Comandant al Odinului Imperiului Britanic in anul 2003. Helen Mirren chiar a castigat un Premiu Oscar pentru pelicula The Queen, unde a interpretat rolul Reginei Elisabeta a II-a.

Cei mai cool copii din familiile regale

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu