Stiri externe

Zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 10 ani!

Scris de Ana Kozma

Daca in urma cu aproape o luna despartirea lor era doar la stadiu de speculatie, iata ca zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox divorteaza dupa aproape 10 ani de casnicie! Mai mult decat atat, frumoasa actrita ar avea deja un alt barbat in viata ei!

Zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 10 ani!

Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa un mariaj de aproape 10 ani. Chiar actorul a fost cel care a confirmat despartirea intr-un podcast.

Mai intai, Brian a vorbit despre zvonurile conform carora Megan s-ar iubi cu Machine Gun Kelly.

Actorul din Beverly Hills 90210 a inceput spunand ca relatia dintre el si Megan s-a racit inca de anul trecut. Atunci cand actrita a plecat sa filmeze Midnight In The Switchgrass alaturi de Machine Gun Kelly.

Brian spune ca i-a dat sotiei sale un ragaz de cateva saptamani pentru a reveni la normal. Insa, cum acest lucru nu s-a intamplat, au avut o discutie referitoare la mariajul lor.

Brian Austin Green spune ca sotia i-a marturisit atunci ca se simte mai bine atunci cand este singura, pe cont propriu.

„Am fost socat si suparat. Dar nu pot fi suparat pe ea pentru ceea ce simte. Nu a fost o alegere pe care a facut-o. Pur si simplu a simtit asta in sufletul ei. Am mai vorbit putin si am hotarat sa ne separam pentru un vreme. Si asa am facut. Am avut o relatie extraordinara. O voi iubi intotdeauna si stiu ca si ea ma va iubi mereu”, a marturisit el.

Brian Austin Green a mai adaugat ca vor ramane prieteni chiar si dupa divort. Ca isi vor face in continuare vacantele impreuna si ca vor pune mereu pe primul plan interesele copiilor.

„Deja de la sfarsitul anului trecut, suntem separati. Incercam sa ne obisnuim cu viata asa. Este o schimbare foarte mare pentru amandoi”, a mai spus el.

De asemenea, Brian a simtit nevoia sa lamureasa pe toata lumea spunand ca despartirea lor nu a avut nicio legatura cu infidelitatea vreunuia dintre ei. Spune despre relatia dintre Megan si Machine Gun Kelly ca este deocamdata una de prietenie.

La finalul podcastului, Brian Austin Green a lasat de inteles ca nu stie cum vor evolua lucrurile mai departe.

„Cine stie daca acesta este capatul calatoriei noastre. Viata e inca lunga. Drumurile noastre s-au separat acum. S-ar putea reintalni candva. Sau poate ca nu. Nu stim. Nu stiu. Nu vreau sa fac niciun fel de predictii pentru ca habar nu am”, a declarat ascultatorilor sai.

Divort pe timp de Pandemie? Brian Austin Green si Megan Fox si-au spus ADIO?

Scrie un comentariu