Stiri Interne

Zvonuri despre reality show-ul de la Pro TV cu Alina Eremia, Nicole Cherry și Firicel din Las Fierbinți

Scris de Ana Kozma

În curând am putea avea o mare surpriză din partea Pro TV. Ar fi vorba despre un reality show ce se pregătește în mare secret și în cadrul căruia vom putea vedea vedete precum Alina Eremia, Nicole Cherry și Firicel din Las Fierbinți.

Zvonuri despre reality show-ul de la Pro TV cu Alina Eremia, Nicole Cherry și Firicel din Las Fierbinți

Anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus, numeroase producții tv au dispărut de pe micile ecrane. Cel puțin până când lucrurile se vor mai liniști și viața va reveni la normalitate. Ei bine, se pare că postul de televiziune Pro TV se pregătește să ne surprindă cu o nouă producție.

Conform cancan.ro, este vorba despre un reality show în cadrul căruia vom putea urmări vedete precum Alina Eremia, Nicole Cherry, Cristina Ciobănașu și Firicel din Las Fierbinți. Reality show-ul ar urma să se numească „100 de zile”.

Cristina Ciobănașu a părăsit în luna ianuarie echipa serialului „Sacrificiul” de la Antena 1. A motivat atunci faptul că își dorește ca, pentru o perioadă, să se concentreze pe facultate. S-ar părea însă că nu va mai dura mult până când o vom revedea pe micul ecran. De această dată însă, la Pro TV.

Nicole Cherry ar urma și ea să facă parte din distribuția reality show-ului „100 de zile”. La fel și Cuzin Toma, interpretul îndrăgitului personaj Firicel din Las Fierbinți.

A inceput lupta pentru audiente! Pe ce mizeaza Pro TV si Antena 1!

Scrie un comentariu