News

Petrecere cu 130 de invitati de ziua lui Zsa Zsa Gabor! Actrita a implinit 95 de ani!

Scris de Christian Stan

In urma numeroaselor probleme de sanatate din ultima vreme, starea lui Zsa Zsa Gabor este stabila, astfel ca sotul i-a organizat acesteia o petrecere cu peste 130 de invitati la implinirea varstei de 95 de ani. Actrita si-a salutat oaspetii si le-a zambit din scaunul cu rotile, aceasta fiind in imposibilitate de a mai merge acum singura.

Actrita Zsa Zsa Gabor a implinit 95 de ani, prilej cu care sotul ei, Printul Frederic von Anhalt, a organizat o petrecere de pomina in cinstea acesteia. Peste 130 de invitati au luat parte la eveniment, printre acestia numarandu-se si Lou Diamond Phillips, Larry King sau Connie Stevens.

„Larry a vorbit mult cu ea. A luat-o de mana, iar ea i-a zambit si parea fericita. Larry i-a cantat <La multi ani>, astfel ca nu poate exista un cadou mai de pret. Larry King sa-ti cante de ziua ta este cadoul suprem”, a declarat printul Frederic Von Anhalt.

Von Anhalt este cu 26 de ani mai tanar decat Zsa Zsa si este al optulea sot al acesteia. Frederic a avut o aventura care a durat 10 ani cu Anna Nicole Smith si se banuieste ca fiica fostului Playmate, Dannielynn, ar fi de fapt fiica lui Von Anhalt.

Scrie un comentariu