News

Zoli (Sistem), “artistul eco”: “Nu am aruncat niciodata gunoaie pe jos!”

Scris de Administrator

Zoli Toth, liderul trupei Sistem, a fost desemnat ieri drept “cel mai ecologist artist roman” in cadrul Galei “Nationala Internationala”, desfasurata la National TV. Percutionistul sustine ca este ecologist practicant dinainte sa afle ce este ecologia si ca niciodata nu a aruncat gunoaie pe jos.

National TV a prezentat ieri Gala “Nationala Internationala” in cadrul careia au fost premiate importante personalitati din diverse domenii, pentru succese pe plan intern si international.

Unul dintre premiantii Galei este Zoli Toth (Sistem) rasplatit pentru implicarea sa in proiectele “Earth Hour 2010 “ si  “Let’s Do It Romania”.

Pe lista de premiantii se afla nume importante din domenii diverse precum muzica, teatru, sport, politica, publicistica sau stiinta. Amintim dintre acestia pe Raed Arafat, Echipa de handbal feminin a Romaniei, Raluca Ioana Von Staden (om de stiinta roman, castigatoare a Medaliei de Aur al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala in 2010, inventator al unui senzor care depisteaza cancerul in corpul uman in mai putin de 6 minute), Tudor Gheorghe, Andra, Ingrid Vlasov, Marius Tuca, Corina Chiriac, Mariana Bitang si Octavian Bellu, Florin Piersic, Luminita Hutupan, Sorin Oprescu, Cristian Topescu sau Ion Lucian.

 „Sunt un ecologist practicant inca dinainte sa aflu ce este ecologia. Nu mi-a placut sa fac risipa si n-am aruncat niciodata gunoaie pe jos. Faptul ca muzica m-a ajutat sa devin o persoana publica, mi-a dat ocazia sa ma implic in multe activitati legate de ecologie si sa raspandesc mesajul de a ne ingriji de planeta si resursele ei.

Ma consider extrem de norocos ca pot imbina cele doua lucruri care imi plac – muzica si ecologia. Iar acum sunt si premiat pentru asta. Le multumesc organizatorilor ca s-au gandit la mine si daca tot am ocazia, va anunt ca am inceput o noua colaborare in domeniul eco – din 29 noiembrie emisiunea Ecofrecventa, zilnic la National FM.”, a declarat Zoli.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu