Stiri Interne

Azi este ziua lui Alexandru Ciucu! Iata ce cadouri a primit in avans!

Scris de Alexandru Manea

Alexandru Ciucu isi serbeaza azi ziua de nastere in cadru restrans, doar in familie, avand in vedere ca abia ce a venit pe lume fiica lui, Elena Carolina. Designerul de costume premium a primit totusi cadouri in avans.

cadou-alexandru-ciucu-1

Sarbatoare mare azi in familia Ciucu. Designerul de costume premium isi aniverseaza azi ziua de nastere, insa nu va da o petrecere fastuoasa, asa cum a procedat anul trecut.

De aceasta data, el va alege intimitatea familiei, tinand cont ca abia ce a venit pe lume fiica lui, Elena Carolina, iar sotia lui, Alina nu ar putea sa participe la petrecere.

tort-alexandru-ciucu

Cu toate acestea, el a primit cadouri in acans de la colegi si prieteni. De la croitorii iscusiti de la atelier a primit un tort delicios cu mesaj personalizat.

„Pentru ca anul asta ziua mea cade Duminica, echipa mea de la atelier a hotarat sa ma sarbatoreasca azi. Am primit tort si doua cadouri emotionante pe care vi le arat mai tarziu”, a declarat designerul.

cadou-alexandru-ciucu

A mai primit apoi hainute si bavete pentru fetita lui. „Broderia este lucrata integral manual…. Am fost foarte impresionat”, a marturisit el.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu