Stiri Interne

Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica

Scris de Administrator

Dana Savuica si-a sarbatorit zilele trecute ziua de nastere, dand o petrecere de zile mari. La eveniment a luat parte si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie.

dana-savuica-aniversare

Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica! Aceasta din urma a implinit vineri 45 de ani si a sarbatorit, intr-o locatie de inspiratie ruseasca, alaturi de zeci de invitati, printre acestia si persoane publice. Printre participantii la petrecerea anicersara a Danei Savuica s-a numarat si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie.

dana-savuica-aniversare8 dana-savuica-aniversare9

Dana Savuica s-a bucurat enorm de prezenta Mamei Zina la ziua ei, fiind de notorietate faptul ca aceasta traieste deja de mai multi ani intr-un azil de batrani de langa Bucuresti si nu a mai participat de multa vreme la un eveniment monden.

dana-savuica-aniversare10 dana-savuica-aniversare1

Totusi, se pare ca aceasta iesire i-a prins foarte bine Zinei Dumitrescu, care a parut ca se simte foarte bine la petrecere, a socializat cu ceilalti invitati si a dat interviuri jurnalistilor prezenti.

dana-savuica-aniversare5

Zina Dumitrescu si-a facut aparitia la petrecerea Danei Savuica purtand o camasa alba cu volane si un sacou in nuante de verde. Vizibil imbatranita, dar cu un look chic, Mama Zina a optat pentru o imagine naturaka, neacoperindu-si chipul cu make up.

dana-savuica-aniversare12 dana-savuica-aniversare11 dana-savuica-aniversare7

La eveniment, Danei Savuica i-au fost alaturi sotul ei, Razvan Stanciu, fiica lor, Julie, precum si prieteni de-ai vedetei, multi din showbiz: fashion bloggerul Carmen Negoita, Cristina Cioran, Paula Chirila, Ovidiu Lipan Tandarica, Sorin Marcus, Florentina Opris, designerul Galyna, hairstilistul Geta Voinea.

dana-savuica-aniversare6 dana-savuica-aniversare4 dana-savuica-aniversare3

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu