Evenimente

Zepter a aniversat 25 de ani de existenta pe piata din Romania

Scris de Iancu Iulia

Pe data de 31 octombrie, Zepter a sarbatorit 25 de ani de cand contribuie activ la dezvoltarea unui stil de viata armonios, sanatos si echilibrat al romanilor. Evenimentul a reunit laolalta cei 600 de agenti de vanzari si angajati din reteaua Zepter, alaturi de doamna Alina Dumitru, Manager General Zepter Romania.

In cadrul evenimentului aniversar, au fost reamintite si sarbatorite realizarile din toti acesti ani si au fost prezentate cele mai recente inovatii aduse in gama produselor Zepter. Descrierile noilor produse, patentate Zepter, au fost realizate de specialisti de talie internationala.

Brandul Zepter, care a luat fiinta in urma cu 31 de ani, in Elvetia, cu nobila misiune de a imbunatati calitatea vietii, a ajuns dupa doar 6 ani de activitate si pe piata din Romania. In cei 25 de ani, Zepter a reusit sa aduca sanatate si frumusete in viata a milioane de oameni si sa impuna un standard de calitate si profesionalism greu de depasit. Produsele create de companie se fundamenteaza pe cei patru piloni ai filosofiei Zepter, hrana, apa, aer si lumina. Mai exact, sub umbrela Zepter se afla produse care participa activ la cladirea unui camin sigur si sanatos, sisteme de purificare a apei prin intermediul produselor „Edelwasser” si „AqueenaPro”, dispozitive de imbunatatire a aerului cu ioni negativi prin „TherapyAir iOn”, modalitati de preparare a hranei in mod corect cu „Masterpiece Cookware” si dispozitive de terapie cu lumina polarizata si hiperpolarizata „Bioptron”.

In cadrul evenimentului, au fost recunoscute meritele si efortul depus al consultantilor de vanzari din cele trei zone ale tarii, care au facut posibila misiunea Zepter de-a lungul timpului. De asemenea, au fost lansate cateva produse din noul portofoliu al companiei, aparatul de masaj HyperON, suplimentele alimentare Maca Neo si Inca Inchi si aplicatia mobila Zepter, prin care poti face achizitii sau poti vinde rapid si usor.

Totodata, gala a fost insufletita de prezenta unor experti de talie mondiala, specialisti in domeniul medical. Medicul nutritionist Sybille Kraft a prezentat impactul pe care il detine mediul si compozitia chimica asupra alimentelor. Discursul acesteia a fost precedat de aparitia profesorului Djuro Koruga, inventatorul tehnologiei cu lumina hiperpolarizata din care a luat nastere tehnologia ingineriei biomedicale. Dr. Claudia Leitner a explicat celor prezenti in sala care sunt efectele ochelarilor care protejeaza impotriva razelor ultraviolete si reduc spectrul luminii albastre emise de ecrane LED, TV, telefoane mobile, in vreme ce doamna Olja Lopushansky, Director Medical Bioptron si terapeut holistic recunoscut, cu experienta in folosirea Bioptron Hyperlights, a descris cum ia nastere terapia cu ajutorul culorii si a luminii hiperpolarizate. Deoarece principiile de baza Zepter sustin ca succesul este rezultatul firesc al sinergiei unui corp sanatos cu un spirit sanatos si pentru a fi pe deplin sanatosi, trebuie sa dam frau liber potenţialului nostru mental si fizic inca de la cele mai fragede varste, elevii Liceului Hermann Oberth au fost invitati in cadrul unei discutii libere cu privire la factorii care le influenteaza viata atat lor, cat si familiei lor.

In decursul acestui sfert de veac, compania s-a bucurat de recunoastere internationala datorita modernizarilor tehnologice, a calitatii si design-ului superior al produselor. Brandul a dat dovada de profesionalism si seriozitate, lucru care a atras increderea consumatorilor in renumele companiei. Zepter isi propune sa educe tanara generatie sa adopte un stil de viata sanatos.

Le oferim oamenilor sansa de a trai exact in spiritul produselor pe care noi le comercializam, aceleasi care au adus celebritatea internationala a companiei si care au la baza tocmai nevoia oamenilor de a trai mai mult, mai bine si mai sanatos.”, spune Alina Dumitru, Manager General Zepter Romania.

Brandul Zepter este recunoscut si prin grija fata de angajati, dar si prin participarea activa la implinirea profesionala a acestora.

“A fi angajat Zepter este cea mai buna asigurare de viata pe care o putem avea, pentru ca avem zilnic, la locul de munca, absolut toate beneficiile pe care le au clientii care ne cumpara produsele pentru a trai mai sanatos: apa purificata, aer purificat, acces la hrana gatita corespunzator, terapie cu lumina. Oferindu-le angajatilor aceste facilitati zilnic, consider ca este un avantaj mai pretios decat orice asigurare formala pe care o firma o poate oferi ca parte din pachetul salarial.”, mai spune Alina Dumitru, Manager General Zepter Romania.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu