Stiri externe

Zac Efron, dependent de droguri si de alcool. „Este o lupta continua!”

Scris de Christian Stan

Zac Efron, actorul Disney devenit cunoscut odata cu seria filmelor “High School Musical”, s-a internat intr-o clinica de reabilitare in toamna lui 2013, recunoscand public ca este depenent de cocaina si alcool. Intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter, actorul recunoaste ca lupta cu tentatiile este foarte grea.

zac-efron

La doar 26 de ani, Zac Efron se confrunta cu probleme foarte serioase. In toamna lui 2013, acesta s-a internat intr-o clinica de reabilitare sub pretextul unor probleme cu alcoolul, insa cei de la TMZ au dezvaluit ca era vorba de fapt si de o dependenta de cocaina.

Intr-un interviu acordat acum pentru The Hollywood Reporter, Zac recunoaste ca lupta din greu cu tentatiile si spune ca batalia pe care trebuie s-o duca nu este deloc una usoara. Acesta merge de acum de doua ori pe saptamana la intalnirile Alcolicilor Anonimi si viziteaza cabinetul unui terapeut pentru sfaturi.

„Am inceput de ceva timp sa merg la intalnirile Alcolicilor Anonimi si este o experienta care mi-a schimbat viata in bine. Ma simt mult mai bine in pielea mea in momentul de fata. Lucrurile sunt mult mai bune pentru mine. Este o lupta continua… Am ajuns sa beau foarte mult, mult prea mult. Nu a fost un lucru anume care a declansat dependenta mea de alcool, asa s-a intamplat. Ai 20 de ani, este faimos la Hollywood, toata lumea iti oferta cate ceva. Este greu sa rezisti. Nu regret insa nimic. A fost o etapa din viata mea din care am invatat o serie de lucruri importante. A fost o calatorie interesanta”, spune Zac.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu