Evenimente

YouTube Romania premiaza cel mai vizionat videoclip al anului la Media Music Awards 2014!

Scris de Administrator

Pe langa premiile bazate de difuzarile radio si TV, pe scena Media Music Awards va fi decernat joi seara si un premiu bazat pe vizualizarile pe cea mai populara retea video de socializare din Romania – YouTube.

fani MMA

YouTube Romania aduce “BEST VIDEO on YOUTUBE” – videoclipul romanesc cu cele mai multe vizualizari – pentru a completa lista torfeelor Media Music Awards, oferite in mod transparent pe cifre reale pe baza difuzarilor Radio – TV.

Smiley Media Music Awards 2012

Cel mai popular videoclip pe YouTube din ultimul an este un premiu surpriza acordat pentru prima oara in istoria Media Music Awards.

Alex Velea Media Music Awards 2012

 

“In decursul unei luni, aproape toti romanii cu acces la internet vizioneaza clipuri pe YouTube. Muzica este una din cele mai populare categorii, cele mai de succes canale romanesti ajungand sa aiba si peste 1 milion de abonați. Artistii romani sunt extrem de populari si in afara tarii: Romania este tara care ‘exporta’ cele mai multe hituri, comparativ cu celelalte tari din regiune”, declara Florin Pravai, YouTube Lead Google Romania.

Andra Media Music Awards 2012

Gala Media Music Awards de joi seara va fi prezentata de Adrian Sina si Sore, fiind pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Andreea Banica Media Music Awards 2012

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

Corina Media Music Awards 2012

Fans Like Award” si Best Fan sunt singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

Fani MMA 1

In premiera pentru o gala muzicala din Romania, la Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat admirator al unui artist autohton. Fanul numarul 1 urmeaza sa urce pe scena evenimentului de la Sibiu, de pe 18 septembrie, si sa primeasca trofeul chiar din mainile idolului sau ale idolilor sai.

Afis MMA 2014 artisti

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmand sa vada, la MTV Romania, cele mai cool momente si imagini behind the scene cu artistii preferati.

Intreg show-ul va fi inregistrat si transmis apoi de MTV Romania.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV si sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Scrie un comentariu