Stiri Interne

Xzibit face de ras Romania dupa ce a fost cazat intr-un hotel „invechit”

Scris de Alexandru Manea

Rapperul american Xzibit face de ras Romania postand pe pagina sa de socializare fotografii din camera de hotel in care a fost cazat, mentionand ca tot ce il inconjoara este mai batran decat el insusi. Iata in ce conditii a stat artistul pe litoralul romanesc.

xzibit-hotel-mamaia-1

Rapperul american Xzibit a fost invitat sa cante pe litoralul romanesc, in clubul EGO din Mamaia, iar, cat timp a stat in Romania, a fost cazat intr-un hotel de patru stele din nordul statiunii, deschis in 2013, unde cazarea costa 1100 lei pe noapte.

Un hotel amenajat insa prea modest si cu un prost gust desavarsit, astfel ca reactia artistului nu s-a lasat asteptata.

Rapperul a fotografiat camera si intrare in baie si a postat fotografiile pe pagina lui de socializare plangandu-se de conditiile pe care i le ofera Romania.

70’s swag with my feet up. Everything in this room is older than I am. #romania.

Posted by Xzibit on Thursday, August 27, 2015

„Tot in aceasta camera este mai batran decat mine”, „Ia priviti doar! O sa dorm pe canapea in noaptea asta pana la urma pentru ca e total aiurea ce vad! Voi, din Romania, va iubesc, dar e prea de tot”, „Si asta nu e tot! Ia priviti cum arata intrarea in baie. Da, sunt margele! Tampenia prin care tebuie sa trec pentru a fi alaturi de voi”, au fost trei din mesajele pe care artistul american le-a postat pe Facebook, amintind de fiecare data, prin hashtag, ca este vorba de cazarea din Romania.

I mean, look at this. I’m sleeping on the couch tonight because this fuck shit is in here. #Romania, I love you guys but this is crazy. Why am I seeing this. #ImOut.

Posted by Xzibit on Thursday, August 27, 2015

Mesajele lui au starnit o avalansa de comentarii, multe venind chiar din partea romanilor care s-au aratat deranjati de faptul ca rapperul face o imagine proasta tarii lor.

Cu siguranta, vina le apartine organizatorilor concertului daca ei sunt cei care au ales o astfel de cazare pentru un artist obisnuit sa stea la cinci stele, in conditii mult mai bune decat cele oferite in Mamaia.

That ain’t all. Check out how enter the bathroom. Yeah, you guessed it, beads. Xzibit Powers in this mutha. #damn. The shit I go thru to get to my fans.

Posted by Xzibit on Thursday, August 27, 2015

In acelasi timp, din respect pentru, tara de unde a castigat bani in urma concertului, ar fi fost mult mai indicat ca Xzibit sa pastreze decenta si sa nu denigreze Romania si potentialul ei turistic.

Scrie un comentariu