Video

XSCAPE, un nou album Michael Jackson, se lanseaza pe 13 mai!

Scris de Sorin Dutoiu

Un nou album Michael Jackson, intitulat XSCAPE, va fi lansat pe 13 mai. CD-ul va contine 8 piese nemaiauzite inregistrate de regretatul superstar, produse si remasterizate de nume cunoscute precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Fanii artistului vor putea precomanda albumul incepand de maine, 1 aprilie.

michael-jackson-xscape-album

Fanii Michael Jackson au motiv de bucurie. Pe 13 mai se va lansa un nou album ce va contine piese nemaiauzite inregistrate de regretatul cantaret.

Este vorba de 8 piese pe care producatori renumiti precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate, Jerome „Jroc” Harmon si John McClain, le-au produs si remasterizat pentru a suna cat mai „actual”.

CD-ul va putea fi precomandat incepand de maine, 1 aprilie, pe iTunes.com/MichaelJackson si pe alte siteuri de specialitate, urmand sa apara in magazine pe 13 mai.

Varianta Deluxe a albumului contine si variantele originale, nemasterizate ale pieselor despre care reprezentantii Estate of Michael Jackson sustin ca nu au mai fost prezentate pana acum publicului.

Scrie un comentariu