News

Xonia bate 15.000 de kilometri pentru operatii estetice! Acum, si-a scos si amigdalele in Australia!

Scris de Alexandru Manea

Xonia, cunoscuta cantareata de origine romana, crescuta in Australia, bate drumul pana in „tara Cangurilor” pentru a se opera, fie estetic, fie strict din ratiuni medicale. Iata ce interventii a suferit la 15.000 de kilometri distanta, in Melbourne!

xonia-operatii-estetice

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a crescut in Australia, avand parinti romani, insa a decis ca, dupa multe studii muzicale alaturi de profesori cunoscuti, care au predat si pentru Britney Spears sau Christina Aguilera, sa se lanseze pe piata muzicala din Romania, in urma cu patru ani.

A participat la Cerbul de Aur, pentru ca apoi sa se lanseze in propria cariera solo si sa colaboreze cu alti artisti si DJ, printre care si Deepcentral.

Odata cu evolutia ei muzicala, si aspectul fizic a avut de suferit. Xonia a profitat de operatia de deviatie de sept pentru a-si modela nasul si, in plus, si-a marit si buzele. „Cu masura”, a spus ea de fiecare data.

Interesant este ca, desi locuia in cea mai mare parte a anului in Romania, a ales sa suporte aceste interventii tocmai in Melbourne, in orasul in care a copilarit.

Desi in Romania ar fi gasit medici buni si mult mai ieftini, ea a ales sa se lase pe mainile celor din Australia, in perioadele in care isi petrecea vacanta in Melbourne.

Cea mai noua interventie suferita in Australia a fost cea de scoatere a amigdalelor.

Scrie un comentariu