News

Exclusiv! Xonia a suferit de anorexie in perioada copilariei!

Scris de Administrator

O prezenta exotica in showbizul romanesc, Xonia ne-a uimit cu formele ei extrem de apetisante intr-un pictorial pentru adulti. Frumoasa blonda a trecut prin multe schimbari ale situletei si munceste din greu pentru o talie de viepsie. Putini sunt insa aceia care stiu ca in perioada copilariei, artista s-a aflat in pragul anorexiei.

xonia-promo-web

In adolescenta, pe vremea cand inca locuia in Australia, Xonia studia baletul, iar din dorinta de a atinge perfectiunea, era disperata sa aiba un corp lucrat si tonifiat. Astfel la varsta de 16 ani, blonda cantarea aproape 40 de kilograme, iar ea tot credea ca mai are inca de slabit.

XoniaAnorexica

„Studiam baletul la scoala in Australia, iar din dorinta de a fi perfecta nu mi-am dat seama ce faceam cu corpul meu. Eram mereu imbraca in body-urile acelea de balet si cand ma vedeam in oglinda mi se parea ca sunt grasa si mai trebuie sa slabesc, dar toate lucrurile acestea erau doar in capul meu! Aveam doar 40 de kilograme si credeam ca sunt grasa!” a declarat Xonia.

4

Artista a reusit sa isi dea seama ce se intampla iar cu sprijinul familiei s-a oprit la timp din toate curele de slabire pe care le tinea.

XoniaCannes

In prezent, Xonia duce un stil de viata sanatos si echilibrate fara diete, dar este extrem de atenta cu ce mananac si merge mereu la sala de fitness unde lucreaza sub indrumarea unui antrenor personal.

Scrie un comentariu