Stiri Interne

X Factor si Vocea Romaniei, noi reguli in aceasta toamna

Scris de Alexandru Manea

Vineri, 18 septembrie, vor debuta noile sezoane ale show-urilor X Factor si Vocea Romaniei. Concurentii vor avea parte de noi reguli in aceasta toamna. Iata despre ce este vorba!

x-factor-vocea-romaniei-reguli

X Factor si Vocea Romaniei, noi reguli in aceasta toamna

Vineri, 18 septembrie, va incepe marea batalie pentru audiente intre X Factor si Vocea Romaniei. Ambele show-uri de talente, de la Antena 1 si, respectiv, Pro TV, vor avea insa noi reguli.

X Factor

x-factor-juriu3

Pe langa decizia membrilor juriului, cei care s-au prezentat la preselectii au avut sansa de a ajunge direct in Galele live. Mai exact, publicul de acasa va putea vota concurentii de la auditii, iar la finalul celor 11 episoade de auditii, cel care a primit cele mai multe voturi se va califica in galelele live.

Vocea Romaniei

juriu-vocea-romaniei

La show-ul de la ProTV au fost introduse doua noi reguli.

  1. Cei patru antrenori, Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila nu se vor mai intoarce cu fotoliile sa vada concurentul, in cazul in care niciunul dintre ei nu a apasat butonul. Astfel, concurentii care nu au impresionat prin vocea lor vor pleca de pe scena fara a fi vazuti de cele patru vedete.
  2. In semifinale se va apela la dueluri incrucisate. Mai exact, fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa. Astfel, va exista posibilitatea ca la final un antrenor sau mai multi sa nu mai ramana cu niciun concurent in finala.

    X Factor Romania. Cum s-a schimbat juriul pentru audienta. Care a fost cea mai buna formula?

Scrie un comentariu