Stiri Interne Video

X Factor, audiențe mai mari decât Masked Singer. Antena 1, lider pe toate publicurile!

Scris de Ana Kozma

Dacă în prima săptămână de difuzare Masked Singer a fost lider de audiență, iată că săptămâna aceasta lucrurile s-au schimbat. X Factor a avut audiențe mai mari, iar Antena 1 a fost lider pe toate publicurile!

X Factor, audiențe mai mari decât Masked Singer. Antena 1, lider pe toate publicurile!

Vineri seara, X Factor a fost show-ul cu cele mai mari audiențe înregistrate. Astfel, Antena 1 a depășit Pro TV pe intervalul orar 20:30 – 23:00. Tronsonul orar în care Pro TV a difuzat show-ul Masked Singer România.

X Factor a reușit abia din a patra ediție să întreacă Masked Singer la capitolul audiență. Conform paginademedia.ro, Antena 1 a fost lider detașat la nivel național. De asemenea, a câștigat și publicul comercial, adevărata premieră a acestui sezon.

Astfel, X Factor de pe Antena 1 a fost urmărit vineri seară de peste 1.2 milioane de români. Asta în timp ce Pro TV și Masked Singer au strâns în fața televizoarelor 1.040.000 de oameni.

Juriul X Factor în acest sezon este format din Florin Ristei, Delia, Loredana și Ștefan Bănică. Echipa detectivilor Masked Singer este formată din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan.

Ce audiență au avut Masked Singer, X Factor și Te cunosc de undeva la debut

Scrie un comentariu