ADPM Cool

Wow! Cum arata primul Starbucks din Italia, deschis la Milano!

Scris de Iancu Iulia

Starbucks a deschis prima locatie din Italia, la Milano si se numeste Starbucks Reserve Roastery.

 

Milano este capitala modei si a distractiei. Daca te afli in Piata Duomo si te pozezi cu impozanta catedrala, la numai cateva sute de metri se afla Piata Cordusio. In cladirea istorica a postei italiene, acum straluceste primul Starbucks din Italia.

Cafeneaua a fost creata si gandita ca un omagiu adus culturii espressoului italian care l-a inspirat pe fondatorul lantului de cafenele Starbucks, Howard Schultz, in urma cu 35 de ani.

Conceptul de Starbucks Reserve Roastery se gaseste in doar trei locuri din toata lumea, iar unul dintre acestea a fost deschis la Milano. Are o suprafata de peste 2,300 de metri patrati si ofera cele mai bune tipuri de cafea aduse din toata lumea. Clientii se vor delecta si cu produse de patiserie proaspete, pregatite de brutarul italian Rocco Princi. Un alt aspect unic al acestei cafenele este “The Dancing Lady” – un butoi din bronz in care se prajesc boabele de cafea, care se deschide periodic si le ofera celor de fata un spectacol inedit.

Si interiorul locatiei este unic si deosebit. Este o explozie de culori si texturi. Mesele si barurile au blaturile realizate din marmura alba, pardoseala este din marmura de mozaic, iar din tavan pana in podea, curge gravata in alama povestea brand-ului Starbucks. Exteriorul este la fel de impozant. Clientii vor gasi o terasa superba, statuia unei sirene din marmura si colivii gigante din bronz.

Deschiderea primei cafenele Starbucks la Milano a generat aproape 300 de locuri de munca si asteapta sa fie ocupate. Ti-ar placea sa servesti cafeaua de dimineata la Starbucks in Milano?

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu