News Stiri externe

WOW! Cine este cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Scris de Christian Stan

Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Paparazzi au dat in vileag relatia lor, dupa ce i-au surprins in ipostaze intime intr-un restaurant din Venice Beach, California, in cursul zilei de marti. El are 41 de ani si este artist, iar ea 28 de ani si este actrita.

 

Chris Martin si Dakota Johnson formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Paparazzi i-au surprins pe solistul trupei Coldplay (41 ani) si pe actrita din „50 Shades of Grey” (28 ani) in ipostaze tandre intr-un restaurant din Venice Beach, California.

Cei doi au fost fotografiati in tinute casual, mergand sa ia pranzul in restaurantul Gjelina din Venice Beach. Au coborat din aceeasi masina, iar in timpul mesei au fost tandri si apropiati. Se pare insa ca relatia lor nu este noua si a inceput inca de la finalul anului trecut, cand Dakota a fost vazuta luand parte la un concert pe care trupa Coldplay l-a sustinut in Argentina.

Chris Martin a fost casatorit cu Gwyneth Paltrow intre 2003 si 2014 si au impreuna doi copii: Apple (13 ani) si Moses (11 ani). Gwyneth a intentat divortul in anul 2015, iar acesta s-a finalizat in anul 2016.

 

 

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu