ADPM Health

World Class lanseaza programul LET’S GO YOU™! Iata cum iti poti schimba radical viata!

Scris de Administrator

Pentru ca hotararile de inceput de an merita duse la capat, Word Class face din martie ianuarie, lansand programul LET’S GO YOU™. Pachetul de trei luni iti ofera toate resursele pentru a-ti schimba stilul de viata: un plan alimentar personalizat, antrenamente cu un antrenor personal si un program complex de coaching

world-class1

Potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru, privind sportul si activitatea fizica, 60% dintre romanii chestionati au declarat ca nu fac niciodata sport sau alte activitati fizice. Ghidati de valorile si aspiratia companiei, aceea de a „Transforma radical stilul de viata al romanilor“, oamenii din echipa World Class si-au propus, prin noul program LET’S GO YOU™, sa mobilizeze un numar cat mai mare de romani sa faca sport si sa aiba, per ansamblu, un stil de viata sanatos.

Cum? Foarte simplu. LET’S GO YOU™ e un pachet de trei luni care-ti ofera toate resursele pentru a-ti schimba stilul de viata:

un plan alimentar personalizat
antrenamente cu un antrenor personal
un program complex de coaching

La sfarsitul celor trei luni vei sti:

sa te antrenezi singur
sa te hranesti sanatos, in functie de necesitatile organismului tau
sa dormi mai bine
sa fii mai in forma si mai fericit

Fa de azi primul pas spre sanatate!

Spre deosebire de alte programe de gen, LET’S GO YOU™ nu iti va oferi doar un plan de antrenamente, ci te va implica intr-un program de monitorizare si transformare a intregii vieti.

”Mai exact, dupa ce vei cumpara abonamentul, te vei intalni cu antrenorul personal, cel care, in urmatoarele trei luni, nu va fi doar tipul care te invata sa faci genuflexiuni, ci te va ajuta sa iti resetezi organismul. De exemplu, el te va intreba daca ai dormit cat trebuie sau daca ai redus numarul de cafele. De data aceasta, antrenorul nu mai ramane doar la sala, ci face parte din viata ta de zi cu zi”, explica Marius Nedelcu, Marketing Manager World Class Romania.

Dupa ce ti-a cunoscut toate obiceiurile si stilul de viata, antrenorul iti va crea o dieta personalizata si iti va da un program de antrenament gandit special pentru nevoile tale. Cu el te vei intalni saptamanal si veti face un update legat de evolutia ta.

Pe langa toate aceste sesiuni de antrenamente si coaching cu antrenorul, vei avea parte si de un alt sprijin: newslettere in care vei primi informatiile necesare transformarii tale.

Toate pentru ca tu, dupa cele trei luni de program, sa te bucuri de noul stil de viata.

Scrie un comentariu