ADPM Health Stiri Interne

World Class deschide inca un club de fitness in Bucuresti! Are piscina semiolimpica si o priveliste de vis!

Scris de Administrator

In primavara acestui an, compania World Class deschide cel de-a 10-lea club de fitness din Bucuresti si al 13-lea din tara. World Class Mega Mall va dispune de o piscina semiolimpica, spatiu verde si o priveliste de vis!

world-class-mega-mall

In calitate de lider al wellness-ului autohton, World Class si-a asumat responsabilitatea de a schimba radical stilul de viata al romanilor si sa transforme serviciile de fitness intr-unele accesibile tuturor. Tocmai de aceea, anul 2014 a fost unul plin de schimbari pentru companie, iar aceste schimbari au inceput chiar cu misiunea ei: dorinta de a transforma cluburile World Class in locuri in care toti romanii vor sa petreaca timp dupa casa si munca, iar fitness-ul sa fie o alegere constanta si naturala in vietile lor.

In prima saptamana din mai, World Class deschide, in Mega Mall, al 10-lea club din Bucuresti si al 13-lea din tara. Pe o suprafata de 2.500 de metri patrati, noul club pune la dispozitia viitorilor clienti studiouri de aerobic si cyling, plus o sala de 750 metri dotata cu echipamente de ultima generatie. Insa, elementul surpriza al acestui club va fi piscina semiolimpica, singura din zona, cu o vedere panoramica asupra Bucurestiului.

Si pentru ca sala se afla pe acoperisul mall-ului, clientii se vor putea bucura de o priveliste impresionanta – vor vedea apusul atunci cand alearga pe banda si vor putea admira tot orasul. Mai mult, clubul are spatiu verde de jur imprejur, iar piscina are o terasa impresionata, asa ca fiecare vizita la sala se poate transforma cu usurinta intr-o escapada similara cu cele in afara orasului.

Si in aceasta noua locatie, World Class pune la dispozitia iubitorilor de miscare o echipa de oameni entuziasti si bine pregatiti, care isi vor ajuta clientii sa isi transforme treptat si sigur viata.

Mai multe detalii despre World Class Mega Mall gasesti pe www.worldclass.ro

Scrie un comentariu