Stiri externe

Scandalul de abuz sexual in care este implicat Woody Allen, un scenariu pus la cale de Mia Farrow?

Scris de Administrator

Cu toate ca Woody Allen nu a raspuns inca oficial la acuzatiile pe care fiica sa adoptiva, Dylan, i le-a adus, cum ca a molestat-o pe vremea cand avea doar 7 ani, celebrul regizor a vorbit in trecut despre acest subiect. A spus atunci ca nimic nu este adevarat si ca totul este o inventie a fostei sale iubite, Mia Farrow, din dorinta acesteia de a se razbuna pentru ca Allen s-a indragostit de fiica ei, Soon Yi Previn, cea care in prezent ii este de altfel sotie.

woody-allen-mia-farrow

In anul 1992, Woody Allen a acordat un interviu, vorbind despre acuzatiile de abuz sexual asupra fiicei sale adoptive, Dylan, ca fiind o foarte bine gandita forma de razbunare a fostei sale partenere, Mia Farrow, dupa ce el s-a indragostit de fiica ei, Soon Yi Previn, pe cand aceasta din urma avea 21 de ani.

Acesta a marturisit ca, in perioada in care erau in plin proces de custodie, Mia Farrow l-a amenintat in repetate randuri si chiar i-a trimis la un moment dat o felicitare voodoo.

woody-allen-mia-farrow1

Cu doar cateva saptamani inainte de aparitia initiala a acestor acuzatii, Woody Allen si Mia Farrow au avut o discutie telefonica extrem de aprinsa, moment in care ea i-a dezvaluit ca are un plan malefic in ceea ce-l priveste. In timpul altei discutii, Mia i-a spus ca el i-a luat fiica, asa ca si ea i-o va lua pe a lui.

Pe langa amenintarile verbale, actrita i-a trimis la un moment dat fostului sau iubit o felicitare in interiorul careia se regasea o fotografie de familie cu ace infipte in dreptul copiilor actritei si un cutit infipt in propriul ei chip.

woody-allen-mia-farrow2

Apoi, in august 1992, dupa ce Woody si-a vizitat copiii la casa de vacanta a Miei Farrow, aceasta din urma l-a acuzat pe celebrul regizor ca a luat-o pe Dylan intr-o camera separata si a molestat-o.

In cadrul acestui interviu, Woody sustine ca nu au existat niciun fel de probe in aces sens si de altfel niciun fel de temei la baza acuzatiilor pe care le-a catalogat ca fiind de-a dreptul aberante.

In plus, Woody Allen este de parere ca Mia Farrow a fost cea care a invatat-o pe Dylan exact ce sa declare. De asemenea, Soon-Yi, sotia lui, crede ca actrita a facut acest lucru din razbunare.

woody-allen-soon-yi

Woody Allen nu a fost niciodata acuzat in instanta pentru aceste lucruri, motivul prezentat publicului fiind ca Dylan era mult prea fragila pentru a trece printr-un asemenea proces dur.

Scandalul a reiesit la suprafata luna trecuta, atunci cand Woody Allen a primit premiul Cecil B DeMille in cadru Globurilor de Aur.

woody-allen-soon-yi1

In timpul importantei ceremonii, fiul instrainat, Ronan Farrow, a scris pe Twitter un mesaj ce a readus in atentia publicului scandalul de abuz sexual in care Woody Allen fusese implicat cu multi ani inainte. Acest lucru a starnit valuri in mass-media si a determinat-o pe Dylan sa scrie, pentru prima oara, o scrisoare deshisa despre acest incident, publicata mai apoi in New York Times.

A descris incidentul, spunand ca Woody Allen a dus-o in mansarda casei, i-a spus sa se intinda pe burta si sa se joace cu setul de trenulete al fratelui ei.

woody-allen-dylan-farrow

„Apoi a abuzat sexual de mine. Mi-a vorbit in tot timpul acela, soptindu-mi ca sunt o fata buna, ca acesta va fi secretul nostru, promitandu-mi ca vom pleca impreuna la Paris si ca voi fi un star in toate filmele sale”, au fost cuvintele scrise de Dylan.

Unii au criticat-o pentru atacul asupra tatalui ei, spunandu-se chiar ca ar fi facut-o cu scopul de a-i ruina acestuia sansele de a obtine premii importante sezonul acesta pentru filmul sau, „Blue Jasmine”.

Insusi fratele ei adoptiv, Moses Farrow, i-a adus acesteia critici in mod public, declarand revistei People ca nu crede aceste lucruri si ca mama lui a facut tot ce i-a stat in putinta sa intoarca intreaga famlie impotriva lui Allen dupa despartire.

woody-allen

Recent, publicatia New York Times a anuntat ca in curand va aparea publicat si raspunsul lui Woody Allen cu privire la toate aceste acuzatii.

Scrie un comentariu