Stiri externe

Winnie Harlow, primul model care sufera de Vitiligo si a defilat pentru Victoria’s Secret

Scris de Iancu Iulia

Winnie Harlow este modelul care a spart barierele frumusetii si, in ciuda bolii sale care ii afecteaza pielea, a defilat pentru cel mai asteptat fashion show al anului, Victoria’s Secret.

Winnie Harlow s-a nascut in Canada, iar numele sau adevarat este Chantelle Brown-Young. La varsta de 4 ani a fost diagnosticata cu vitiligo, boala care i-a facut copilaria nefericita, atat de nefericita incat a renuntat sa mai mearga la scoala si a invatat acasa.

Vitiligo este o afectiune incurabila care cauzeaza depigmentarea pielii pe suprafete mari ale corpului, insa Winnie a dovedit ca este mai puternica decat aceasta boala. A trecut de la porecle precum “vaca” si “zebra” la primul model cu vitiligo care a defilat pentru Victoria’s Secret.

Viata lui Winnie a cunoscut adevarata schimbare in 2016. Participarea la emisiunea Next Top Model America i-a oferit oportunitatea sa arate lumii ca frumusetea are mai multe forme. Winnie a fost fotografiata de unul dintre cei mai talentati fotografi ai industriei, vorbim de Nick Knight, care a lucrat cu Lady Gaga, Kate Moss sau Kanye West. Winnie este imaginea brand-ului Desigual si are peste 1 milion de urmaritori pe Instagram.

Winnie a scris istorie cand a fost selectata sa prezinte in showul Victoria’s Secret si a fost superba in cele doua tinute pe care le-a imbracat. La doar 24 de ani, a cucerit lumea si a demonstrat ca imprefectiunea poate fi cel mai mare atuu al unui om.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu