Stiri Interne

What’s Up, dorit de producatorii americani! „Taxi” se va auzi peste Ocean!

Scris de Administrator

Se pare ca piesa „Taxi” pare sa fie lozul cel mare pentru What’s Up. Cativa producatori americani au fost extrem de incantati la auzul celebrei melodii si isi doresc sa colaboreze cu artisul roman.

whats-up-taxi

What’s Up a dat lovitura odata cu lansarea piesei „Taxi”. Nu doar ca se aude la toate radiourile, iar o tara intreaga o fredoneaza la unison, ci se pare ca pana si americanii au ramas de-a dreptul fascinati la auzirea celebrului refren pe care il retii din prima.

Dupa cum scrie astazi ziarul Ring, se pare ca Marius Moga, producatorul lui What’s Up, a fost contactat de cativa producatori americani care isi doresc o colaborare cu artistul roman. What’s Up insa, ce sa vezi… este bucuros ca este apreciat chiar si peste Ocean, dar spune ca nu ar vrea nici in ruptul capului sa se mute din Romania.

„De curand, am aflat de la Marius Moga ca cineva din Statele Unite a auzit piesa Taxi si o vrea in limba engleza. Nu stiu daca va suna la fel de bine ca in romana, dar, cine stie!? Atat timp cat stau in Romania mea draga, sunt fericit”, a spus artistul.

Scrie un comentariu