News Stiri externe

Wentworth Miller a incercat sa-si ia viata in repetate randuri! Prima tentativa a avut loc la doar 15 ani!

Scris de Christian Stan

Starul din „Prison Break”, care a recunoscut public in luna august ca este gay, a dezvaluit intr-un interviu ca toata presiunea de recunoastere a identitatii sexuale a fost atat de dureroasa incat a incercat sa-si ia viata in repetate randuri.

wentworth-miller-660

Wentworth Miller, actorul care a devenit faimos in intreaga lume odata cu rolul din serialul „Prison Break”, a recunoscut public ca este gay.

In cadrul unei gale pentru drepturile omului, organizata la Sheraton Hotel din Seattle, actorul a recunoscut ca a incercat in repetate randuri sa-si ia viata, pentru ca presiunea dezvaluirii identitatii sexuale era prea mare.

„Prima data cand am incercat sa ma sinucid aveam doar 15 ani. Am asteptat pana cand parintii mei erau plecati din oras pentru un weekend si am inghitit un pumn de pastile. Nu-mi amintesc prea clar ce s-a intamplat in urmatoarele zile, insa luni dimineata eram in autobuzul care ma ducea spre scoala, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”, a declarant Wentworth Miller.

Intrebat de ce a asteptat atat de mult pentru a dezvalui public faptul ca este gay, Wentworth Miller a raspuns: „Aveam multe sanse sa spun adevarul si sa declar faptul ca sunt gay in timpul campaniei de promovare pentru Prison Break. Am ales sa n-o fac. Familia si prietenii mei apropiati stiau acest lucru, insa public n-am avut puterea sa recunosc”.

Dupa ce a fost invitat sa participe la un festival de film de la Sankt Petersburg, Rusia, actorul a decis ca este timpul sa ia atitudine fata de legile aspre anti gay pe care le-a implementat aceasta tara.

„Va multumesc pentru invitatie. Avand in vedere ca am vizitat inainte Rusia si ca in familia mea am radacini rusesti mi-ar fi placut mare placere sa accept. Totusi, avand in vedere ca sunt gay, ma simt nevoit sa refuz aceasta invitatie. Sunt ingrijorat de tratamentul si atitudinea pe care guvernul rusesc il adopta fata de barbatii si femeile care au o alta orientare sexuala. Situata este de neacceptat si nu pot participa la un eveniment intr-o tara in care persoanelor ca mine le este negat dreptul de a trai si de a iubi in mod deschis”, precizeaza in scrisoarea deschisa Wentworth Miller.

Scrie un comentariu