Stiri externe Video

De ce „We Are One” este un flop! Jennifer Lopez si Pitbull au dat-o in bara cu noua piesa!

Scris de Christian Stan

Jennifer Lopez si Pitbull au lansat in urma cu cativa ani hitul „On The Floor” si au crezut ca pot sa egaleze aceasta performanta odata cu piesa „We are One”, care a devenit Imnul Oficial al Campionalului Mondial de Fotbal din Brazilia. Din pacate pentru ei, „We Are One” nu se inscrie in categoria hiturilor si nu se poate compara cu „Waka Waka”, piesa Shakirei, Imn la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, in 2010.

jennifer-lopez-pitbull-world-cup-2014-performance-billboard-650

„We Are One” a fost lansat la inceputul lunii aprilie si s-a vandut pana acum in doar 105.000 de unitati pe iTunes in Statele Unite si a petrecut doar trei saptamani in Billboard Hot 100. Dupa prestatia lui Jennifer Lopez si a lui Pitbull de la ceremonia de deschidere, piesa a inregistrat un record de vanzari, de 22.000 de unitati in saptamana care a urmat. In materie de accesari pe VEVO, clipul are 152 de milioane de accesari pe contul oficial al lui Pitbull, insa aceasta nu este insa o performanta demna de mandrie.

Prin comparatie, „Waka Waka” a petrecut 18 saptamani in Billboard Hot 100 si s-a vandut in 57.000 de unitati doar in prima saptamana. Per total, „Waka Waka” s-a vandut in peste 1,8 milioane de unitati pe iTunes, doar in Statele Unite. Pe YouTube, clipul are peste 800 milioane de vizualizari si a fost, la un moment dat, cel mai vizionat clip de pe acest portal.

Mai de succes decat „We Are One” este piesa Shakirei „Dare (La La La)”, care a fost inclusa pe compilatia oficiala lansata in acest an. Shakira urmeaza sa cante aceasta piesa la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale, insa deja a depasit „We Are One”, ajungand pe locul 53 in Billboard Top 100. Piesa a fost descarcata pana acum de 78.000 de ori, mai putin decat „We Are One”, dar se estimeaza ca va depasi aceste cifre dupa ce prestatia Shakirei de pe 13 iulie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu