News Stiri externe

Walter Mercado a prezis viitorul Presedinte al Americii! Afla cine va castiga alegerile!

Scris de Christian Stan

Walter Mercado, un astrolog transexual din Puerto Rico, a prezis ca Hillary Clinton are astrele de partea ei si ca aceasta va deveni Presedinte al Statelor Unite. Walter avertizeaza insa ca lupta va fi stransa si ca o victorie a lui Trump ar fi fatala pentru intreaga omenire.

walter mercado

Walter Mercado, un fel de Urania din Puerto Rico, a intrebat Astrele si a aflat cine va fi urmatorul Presedinte al Statelor Unite. Mercado pariaza pe Hillary si avertizeaza ca lupta va fi foarte stransa. In opinia lui Mercado, o lume condusa de Donald Trump va fi una a pierzaniei.

„Am facut o astrograma si am vazut ca Donald Trump este un monstru, o persoana care nu este de incredere, o persoana care va conduce intreaga Omenire spre distrugere. El nu stie sa faca politica si nu stie cum sa fie diplomat. El este persoana care crede ca daca ai bani poti sa cumperi totul si nu se gandeste ca actiunile sale pot avea consecinte grave asupra umanitatii. Consecintele politicilor sale vor afecta grav intreaga specie umana. Sunt in totalitate in favoarea lui Hillary, care din punct de vedere astrologic are sanse mai mari pentru a castiga alegerile. Astrele se vor alinia si o vom avea pe ea drept Presedinte al Americii”, declara Walter.

 

Scrie un comentariu