Evenimente

Vunk, Akcent, Adda si Maximilian urca pe impozanta scena Media Music Awards! Vor canta pe 18 septembrie la Sibiu!

Scris de Administrator

Dupa Antonia, Andra, What’s Up, Oana Radu si Fly Project, iata ca alti 4 artisti extrem de iubiti isi confirma prezenta in cadrul Media Music Awards, mult asteptatul eveniment ce va avea loc la Sibiu pe data de 18 septembrie. Este vorva despre Vunk, Akcent, Adda si Maximilian!

vunk-media-music

Se anunta un mix interesant de stiluri la Media Music Awards. Patru noi artisti si-au anuntat participarea la gala muzicala de la Sibiu, urmand sa concerteze pe scena amplasata in Piata Mare, in seara de 18 septembrie.

Vunk, Akcent, Adda si Maximilian isi vor intampina fanii in cadrul unui show de exceptie ce se va derula pret de mai bine de trei ore in fata a peste 30.000 de oameni.

andra-vunk-show

La fel ca si ceilalti artisti participanti, Vunk, Akcent, Adda si Maximilian au sansa sa castige trofee Media Music Awards, in cazul in care piesele lor au avut parte de cele mai multe difuzari radio si TV in ultimul an.

Acesta este criteriul total transparent pe baza caruia se acorda trofeele Media Music Awards.

vunk

Pana in acest moment, la Media Music Awards si-au anuntat participarea, pe langa Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, si Antonia, Andra, What’s Up, Oana Radu si Fly Project.

Castigatorii Media Music Awards sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Artistii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si al pieselor lansate.

maximilian-media-music-awards

“Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, mai exact pe pagina https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.

afis-mma-2014

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

Scrie un comentariu